МЕКСИКО - КАНКУН - ОБИКОЛЕН ТУР С ВОДАЧ - МАРТ

Мексико - Мексико сити
Екскурзията е дванадесетдневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Мексико Сити, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Паленке, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Кампече, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Мерида, 3 нощувки на база All Inclusive в хотел 5* на в района на Канкун/Ривиера Мая; самолетни билети, трансфери летище – хотел – летище, 2 обяда, таксите за вход в посещаваните туристически обекти и екскурзоводски услуги по описаната програма на български eзик (беседите се правят от местния екскурзовод с превод на български от страна на водача). Лети се с „Турските авиолинии“ (с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 8 кг); вътрешият полет Мексико Сити – Виляермоса е с местна авиокомпания. Вътрешните трансфери в Мексико се извършват с микробус/автобус.
MEXICO - CANCUN
Програма

Програма

Програма

Програма

Програма

Програма

Програма

Програма

Програма

Програма

Програма

Програма

17.03.2021 - 28.03.2021 - 4795 лв.
ДАТИ И ЦЕНИ:

17.03.2021 - 28.03.2021 4795 лв.


ХОТЕЛИ:

Хотели използвани по програмата (или подобни):

Мексико Сити – Best Western Majestic**** - разположен в историческия център на Мексико сити, в непосредствена близост до площад Соколо, редица магазини и музеи. Стаите са оборудвани с баня/wc., пособия за гладене, сейф, кабелна телевизия, сешоар, тоалетни принадлежности. Хотелът разполага с ресторант, който предлага както традиционни мексикански ястия, така и интернационална кухня.

Паленке – хотел Tulija Express Palenque**** - разположен в Паленке, недалеч от центъра. Хотелът е четиризвезден, разполага с 80 комфортно обзаведени климатизирани стаи с безплатен WiFi, кафе-машини, електронно заключване, сейфове. Гостите могат да се разхладят в обширния външен басейн.

Кампече - хотел Ocean View**** - Avenida Pedro Sainz de Baranda con Joaquin Clausell, 24023 Campeche, Mexico – разположен в непосредствена близост до морето и близо до историческия център на Кампече. Хотелът разполага с голям басейн, фитнес и спа център. Стаите са оборудвани с баня/wc, сешоар, климатик, телефон, телевизор. Хотелът предлага безплатен WiFi.

Мерида – хотел Gamma Merida El Castellano**** - разположен на 350 м от централния площад в Мерида. Хотелът разполага с басейн, фитнес и ресторант. Стаите са оборудвани с баня/wc, климатик, пособия за гладене, телевизор. Хотелът предлага безплатен WiFi.

Канкун/Pивиера Мая – хотел Blue Bay Grand Esmeralda***** - разположен на плажа в Плая дел Кармен/Ривиера Мая. Хотелът разполага с басейн и спа център. Стаите оборудвани със сейф и минибар. Хотелът предлага безплатен WiFi.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Полетна информация:

TK1032 01 OCT SOFIST 1540 1705;
TK 181  01 OCT ISTMEX 2120 0335 (+1);
TK 181 11 OCT CUNIST  0840 0440 (+1);
TK1027 12 OCT ISTSOF 0750 0905.
Продължителност на полетите:

София – Истанбул - около 1 ч. 25 мин. 
Истанбул – Мексико Сити - около 14 ч. 45 мин.;
Мексико Сити – Вилаермоса - около 1 ч. и 40 мин.
Канкун – Истанбул - около 11 ч. 45 мин.
Истанбул – София около 1 ч. 15 мин.
Условия за плащане: Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на туристическия пакет и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 85 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор, Потребителят не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 185 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор до 185 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
ако прекратяването е от 184 до 85 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 35% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е от 84 до 65 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е от 64 до 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е под 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;
Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Екскурзията се осъществяват при минимум 15 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!

Местна Валута: мексиканско песо.

Електричество: 110 V - необходим е адаптер (тип американски) за ползването на български ел.уреди в страната.

Информация и необходими документи за издаване на туристическа виза за Мексико:

Българските граждани, притежаващи валидни паспорти, могат да влизат и пребивават на територията на Мексико, като туристи без визи, за срок до 180 дни.
При влизане на територията на Мексико, в качеството си на туристи, българските граждани попълват миграционен формуляр, който трябва да се представи при напускането на страната, заедно с паспорта и билета за обратно връщане.
Необходим документ за влизане в страната е паспорт с минимална валидност 6 месеца от датата на напускане на Мексико.
Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания. Няма изискване за задължително или препоръчително ваксиниране преди влизане в страната.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Медицинската застраховка към туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Цените на организираните екскурзии са пакетни и са изчислени при валутен курс: 1,62 лв. за щатски долар към 09.12.2020 г. При промяна на същия с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, туроператорът си запазва правото да прекалкулира основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА


 • САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С „ТУРСКИ АВИОЛИНИИ“;

 • ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;

 • 1 БР. ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ;

 • 1 БР. РЪЧЕН БАГАЖ ДО 8 КГ;

 • САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЗА ВЪТРЕШЕН ПОЛЕТ МЕКСИКО СИТИ – ВИЛЯЕРМОСА С ВКЛЮЧЕН ЧЕКИРАН И РЪЧЕН БАГАЖ;

 • ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ;

 • 3 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В МЕКСИКО СИТИ В ХОТЕЛ 4*;

 • 1 НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА В ХОТЕЛ 4* В ПАЛЕНКЕ;

 • 1 НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА В ХОТЕЛ 4* В КАМПЕЧЕ;

 • 1 НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА В ХОТЕЛ 4* В МЕРИДА;

 • 3 НОЩУВКИ В РАЙОНА НА КАНКУН/РИВИЕРА МАЯ НА БАЗА ALL INCLUSIVE В ХОТЕЛ 5*;

 • 2 ОБЯДА (МЕКСИКО СИТИ И ТЕОТИУАКАН);

 • ОПИСАНАТА ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА;

 • ВОДАЧ – ПРИДРУЖИТЕЛ ОТ ТУРОПЕРАТОРА;

 • ВХОДНИ ТАКСИ ЗА ПОСЕЩАВАНИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ, ОПИСАНИ В ПРОГРАМАТА;

 • ТРАНСПОРТ ПО ПРОГРАМАТА С МИКРОБУС/АВТОБУС.ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА


 • БИЛЕТИ ЗА МЕТРО И ДРУГ ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ, ТАКСИ ЗА МУЗЕИ, НЕУПОМЕНАТИ ПО-ГОРЕ В ПРОГРАМАТА;

 • БАКШИШИ ЗА МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД И ШОФЬОРИ – ОКОЛО 6-7 USD НА ТУРИСТ НА ДЕН (ЗАПЛАЩАТ СЕ НА МЯСТО ОТ ТУРИСТИТЕ);

 • ГРАДСКА ТАКСА В ХОТЕЛИТЕ В МЕКСИКО;

 • ДЪРЖАВНАТА ТАКСА ПРИ НАПУСКАНЕ НА МЕКСИКО (ОКОЛО 70 ЕВРО – ЗАПЛАЩА СЕ В БРОЙ НА ЛЕТИЩЕТО ЛИЧНО ОТ ТУРИСТИТЕ);

 • МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА С ОБЩО ПОКРИТИЕ 10 000 ЕВРО И С ВКЛЮЧЕН АСИСТАНС – 2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН;

 • ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”;

 • РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Подобни оферти


Социални Мрежи
Vectra Travel Logo
IATA Logo
Начало | Топ оферти | Празнични оферти
Съгласно закона за електронната търговия, този сайт е с рекламна цел и съгласно чл. 80 от ЗТ.може да получите повече информация в нашите офиси и офиси на партнъорите ни.