3 Почивки  намерени

на цена от лв


Къде искате да отидете?

Дата на пристигане
Дата на заминаване

Филтри


Сортиране по:
Ваканционна програма за почивка в Коста Брава, Коста Барселона

Програма:
1
София - Барселона
Отпътуване от летище София (Т2) с директен полет на България Ер в 13:10 часа. Пристигане на летището в Барселона в 15:05. Трансфер до избрания хотела, настаняване. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
2
Барселона
Закуска. Информационна среща. Обяд.
Екскурзия до Барселона (панорамна обиколка - включена в цената).
Обиколка и разходка с автобус и екскурзовод на български език из най-интересните и емблематични за града забележителности и монументи: Триумфалната арка, хълма Монтжуик, Площад Испания и Саграда Фамилия, площад Каталуния. Свободно време за разглеждане на забележителностите около Ла Рамбла – Готическия квартал и площад Каталуния, около който се намират едни от най-известните магазини в целия град. Специално за любителите на исторически забележителности препоръчваме Катедралата и Готическия квартал (Бари Готик).
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
3
Монсерат и Магическите фонтани:
Закуска. Свободно време. Обяд.
Възможност за допълнителна екскурзия до Монсерат и магическите фонтани.
Монсерат се намира почти в географския център на Каталуня, на 40 км. Северозападно от Барселона. Екскурзията ще ви даде възможност да се насладите на прекрасни пейзажи, да се полюбувате на необичайните форми на скалите и изживеете една неповторима душевна наслада в манастира, разположен в едно от най-живописните места на страната. Посещение на манастира Монсерат, където се съхранява статуята на „Черната Дева”. В края на деня ще имате възможността да наблюдавате блестящ спектакъл на танцуващи водни струи, музика, цветове и светлина на Магическия фонтан срещу Планината Монтсерат е духовно място и природен парк с неповторима красота. Сред причудливите форми на скалите се издига бенедиктински манастир построен в чест на Божията майка. Главното съкровище на манастира е скулптура в романски стил изобразяваща Света Дева Мария. От векове наред пътешественици и поклонници, от цял свят посещават Монтсерат за да се преклонят пред „Моренетата“ както галено наричат каталунците своята покровителка. Като чудесен завършек на деня ще имате възможност да наблюдавате спектакъла на Магическите фонтани, пред националният дворец на Барселона една ферия от музика, вода и светлина.
Вечеря. Нощувка.

4
Коста Брава
Закуска. Свободно време. Обяд. Възможност вечерна екскурзия „Рицарски туринир и фламенко спектакъл”.
Тръгва се вечерта, към 20 часа. В цената на екскурзията е включена „средновековна” вечеря в автентична атмосфера – цяло печено пиле, супа, печени картофи и всичко това без прибори. Пред Вас ще се разиграе спектакъл, пресъздаващ традициите на рицарските турнири в Средновековието. След това, победителят ще Ви покани в балната зала, където ще повишите празничното си настроение, като Ви се предоставя възможност за танци в балната зала, следвани от кратко, но огнено фламенко шоу. Завръщане в хотела към 01.00 ч. Нощувка.
5
Тоса де Мар
Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание – Тоса де Мар.
Пътувайки по живописния път до Тоса де Мар вие ще видите не само красотата на една от най-известните крайбрежни ивици, но и ще научите за живота и традициите на градчететата, през които минавате и които привличат хиляди туристи от цял свят.
Toса де Мар е един от най романтичните градове на крайбрежието Коста Брава. В далечното минало заливът е служил за пристанище на пиратските кораби, но в началото на 20 век става предпочитано място за отдих на много европейци. В Тоса де Мар е живял и творил Марк Шагал, но разцвета си градът дължи на актрисата Ава Гарднер, която снима тук филма “Пандора и летящият холандец”и дълги години след това се връща да летува на „Лазурния Рай“. Красотата на градския залив, обграден от изрязани скали и разходките из стария град-крепост, основан в 12 век, както и по живописните улички на новия град с бели домове и сувенирни магазинчета, са сред любимите маршрути на много от посетителите на Коста Брава.
Обяд. Вечеря. Нощувка
6
Фигерес - Жирона
Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание – светът на Дали. Салвадор Дали (1904-1989 г.) е знаменит художник, надарен със забележителен талант. Той е бил и продължава да бъде уникално явление в общественият живот на Испания и нейната култура.
Музеят на Салвадор Дали се намира в родният му град Фигерес. Идеята за него се заражда в художника още в 1960 г. и до неговото откриване през 1974 г. той бил напълно отдаден на реализацията на този проект. В ексцентричната розова сграда украсена с триъгълни хлебчета се намира голяма част от творчество на художника: едни от най-известните му картини, сюрреалистични скулптури, диван под формата на алените устни на Мей Уест и разбира се музата на художника - неговата Галарина (Елена Дяконова незаменимата и обожаема съпруга и съветница)
Екскурзията продължва в град Херона - столица на една от 4-те провинции на Каталуния, град-музей. Разположен на брега на река Оняр градът привлича хиляди туристи със старинната си архитектура. Катедрала с най-широкият готически корпус в света, арабска баня от 12 век, еврейски квартал и тесни калдъръмени улички са в основата на автентичната средновековна атмосфера поради която през 2015 година Жирона беше избрана за снимки на един от най известните съвременни филми ¨Игра на тронове¨. Mостовете над р. Оняр и цветните къщи, разположени край бреговете на реката допълват нейният чар.
Обяд. Вечеря. Нощувка
7
Перпинян и Колиур
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия до Южна Франция.
Град Перпинян - древната столица на област Росийон е само на час и половина път от Коста Брава. Той е един от най големите градове в Южна Франция с население повече от 120 000 души. В центъра на града се намират главните забележителности: живописната крепост Le Castillet - символ на града, Катедралата Свети Йоан Кръстител, Кметството разположено в средновековното здание на морският съд както и множество магазини
Съвсем близо до Перпинян, на френската крайбрежната ивица Vermella (Пурпурната) се намира перлата на това крайбрежие - град Колиур. През средните векове кралете на Майорка избрали този град за своя резиденция. В краят на XVII век Филип Вобан военен архитект при кралят Людвик XIV построил крепост, която и до днес има важно значение за въоръжените сили на Франция . Живописното местоположение и прекрасните гледки
на Колиур винаги са привличали множество художници и поети. Често тук са отсядали Сезанн, Шагал и преди всичко Анри Матисс.
С това интересно пътуване до Франция ще имате възможност по-отблизо да се запознаете с нейната история и култура.
Обяд. Вечеря. Нощувка.
8
Барселона - София
Закуска. Осбождаване на стаите в хотела и трансфер до летището. Отпътуване за България с директен полет в 10:00 часа. Кацане на летище София, Т2 в 13:50 ч.

Условия за резервации и анулациии
При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
Доплащането е до минимум 45 дни преди датата на заминаване.
При анулиране на резервацията от деня, следващ деня на сключване на договора, до 60-я ден преди датата на заминаване – 0% неустойка от крайната цена на пътуването;
При анулиране на резервацията от 59 до 45 дни преди датата на заминаване се заплаща 30% неустойка от крайната цена на пътуването;
При анулация 44 – 30 дни преди датата на заминаване – 50% неустойка от крайната цена на пътуването;
При анулация 29 – 15 дни преди датата на заминаване – 75% неустойка от крайната цена на пътуването;
При анулация по-малко от 14 дни преди датата на заминаване или неявяване – 100% от крайната цена на пътуването.


СЛЪНЧЕВА КАТАЛУНИЯ - Почивка в Коста Брава 2019 от София

<div class="title_block">Програма</div> <div class="desc_block"> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><b comic="" font-size:="" sans="">ДЕН-1</b></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Полет до Барселона. Кацане в Барселона. Трансфер до хотела. Настаняване.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Вечеря. Нощувка.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>ДЕН-2&nbsp;</b>Закуска. Панорамна обиколка на&nbsp;<b>Барселона, включена в цената</b>.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Връщане в хотела. Информационна среща с Вашия представител в хотела.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Вечеря. Нощувка.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>ДЕН-3</b>&nbsp;Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание:</span></span></p> <ul style="color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"> <li><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Сутрин &ndash; полудневна екскурзия до&nbsp;<b>Тоса де Мар &ndash;&nbsp;</b>посещение на един от най-романтичните градчета на&nbsp;<b>Коста Брава.&nbsp;</b>В цената е включен еднопосочен билет с корабче, еднопосочен трансфер, екскурзовод на български език.</span></span></li> <li><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">След обяд &ndash; полудневна екскурзия до<b>&nbsp;Абатство Монсерат и &bdquo;Черната Мадона&ldquo; &ndash;&nbsp;</b><span lang="es-ES">духовното място на Каталуния&nbsp;</span>и&nbsp;<span lang="es-ES">една от най-големите цен</span>н<span lang="es-ES">ости на мастира&nbsp;</span><span lang="es-ES"><b>&bdquo;Черната Мадона&rdquo;</b></span><b>.</b></span></span></li> </ul> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>ДЕН-4&nbsp;</b>Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание:</span></span></p> <ul style="color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"> <li><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Екскурзия-трансфер за свободно разглеждане на Аквариума, музея на Пикасо, Камп Ноу и свободно време в&nbsp;<b>Барселона.</b></span></span></li> </ul> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>ДЕН-5&nbsp;</b>Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:</span></span></p> <ul style="color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"> <li><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Целодневна екскурзия<b>&nbsp;Шедьоврите на Гауди &ndash; световно наследство под протекцията на ЮНЕСКО.</b></span></span></li> </ul> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Връщане в хотела.<b>&nbsp;</b>Вечеря. Нощувка.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>ДЕН-6&nbsp;</b>Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:</span></span></p> <ul style="color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"> <li> <p style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Целодневна екскурзия до&nbsp;<b>Емпуриабрава и Бесалу.&nbsp;</b>Вижте тайните на Каталуня. Усетете романтиката на Испания.</span></span></p> </li> </ul> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Вечерта &ndash; свободно време или допълнителна екскурзия по желание:</span></span></p> <ul style="color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"> <li><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Вечерна екскурзия &ndash;&nbsp;<b>Рицарски турнир и Фламенко вечер</b>&nbsp;&ndash; впечатляващ шоу&ndash;спектакъл с рицарски турнир и фламенко танци &ndash; пресъздаден от темпераментни танцьори и талантливи музиканти. В цената е включена обилна вечеря и настаняване на по-предни места в залата по време на турнира.</span></span></li> </ul> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Връщане в хотела. Нощувка.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>ДЕН-7&nbsp;</b>Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:</span></span></p> <ul style="color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"> <li><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Следобедно &ndash; вечерна екскурзия&nbsp;<b>Светлинното шоу на Магичните фонтани на Барселона</b>. Връщане в хотела. Студена вечеря. Нощувка</span></span></li> </ul> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>ДЕН-8&nbsp;</b>Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:</span></span></p> <ul style="color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"> <li><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Целодневна екскурзия &ndash;&nbsp;<b>Светът на Дали &ndash;&nbsp;</b>признат за най-великият сюрреалист в света.</span></span></li> </ul> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Освобождаване на хотела. Трансфер до&nbsp;<b>Барселона&nbsp;</b>за полет към България.</span></span><br /> <br /> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span lang="en-US"><b>олетно разписание:</b></span><span lang="en-US">&nbsp;(часовете са на препотвърждение</span>&nbsp;с България ер<span lang="en-US">)</span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span lang="en-US">София &ndash; Барселона 1</span>7<span lang="en-US">:55 &ndash; 19:55 ч.</span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;">Барселона &ndash; София 20:45 &ndash; 00:35 + 1 ч.</p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span lang="en-US"><b>Полетно разписание:</b></span><span lang="en-US">&nbsp;(часовете са на препотвърждение</span>&nbsp;с&nbsp;<span lang="en-US">Wizz air)&nbsp;</span>&ndash; втори полет</p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;">Дати: 01.06; 08.06;15.06 ; 24.08 ; 31.08 ; 07.09 ; 14.09 и 21.09</p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span lang="en-US">София &ndash; Барселона 1</span>4:00<span lang="en-US">-&nbsp;</span>16:55<span lang="en-US">&nbsp;ч.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span lang="en-US">Барселона &ndash; София&nbsp;</span>17:30<span lang="en-US">&nbsp;&ndash;&nbsp;</span>22:00&nbsp;<span lang="bg-BG">ч.</span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><b>Трансфер летище- хотел &ndash; летище:</b></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;">Продължителност: около 1 ч. и 30 минути в посока с 3*/4* автобус.</p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;">&nbsp;</p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;">&nbsp;</p> </div> <div class="title_block"><b>Допълнителни екскурзии</b></div> <div class="desc_block"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #ff0000;"><b>ЕКСКУРЗИИ СЕЗОН 2018</b></span></span></span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста, с изключение на екскурзията &ndash; Светът на Дали, която се провежда при минимум 25 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място до изчерпване на наличните свободни места. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.</span></span></p> <table border="1" cellpadding="4" cellspacing="0" style="color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;" width="685"><colgroup> <col width="396" /> <col width="90" /> <col width="77" /> <col width="87" /> </colgroup> <tbody> <tr valign="TOP"> <td bgcolor="#dbe5f1" width="396"> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Екскурзия</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#dbe5f1" width="90"> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Вид</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#dbe5f1" width="77"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Цена за възрастен</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#dbe5f1" width="87"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Цена дете</b></span></span></p> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>2 &ndash; 11,99 г.</b></span></span></p> </td> </tr> <tr valign="TOP"> <td bgcolor="#ffffff" width="396">&nbsp;</td> <td bgcolor="#ffffff" width="90">&nbsp;</td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #ff0000;"><b>в лева</b></span></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #ff0000;"><b>в лева</b></span></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Панорамна обиколка на Барселона</b></span></span></td> <td bgcolor="#ffffff" width="90"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Полудневна</span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="77"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #0033cc;"><b>Включена в цената</b></span></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="87"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #0033cc;"><b>Включена в цената</b></span></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Тоса де Мар</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="90"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Полудневна</span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>48</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>24</b></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Магическите фонтани</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="90"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Следобедно-Вечерна</span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>6</b><span lang="en-US"><b>8</b></span></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>3</b><span lang="en-US"><b>4</b></span></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Екскурзия-трансфер</b></span><span lang="en-US">&nbsp;до Барселона</span></span></span></td> <td bgcolor="#ffffff" width="90"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Целодневна</span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>6</b><span lang="en-US"><b>8</b></span></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>3</b><span lang="en-US"><b>4</b></span></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО)&nbsp;</b></span><span lang="en-US">с включени входни такси за Саграда Фамилия и Парка Гюел&nbsp;</span></span></span></td> <td bgcolor="#ffffff" width="90"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Целодневна</span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>1</b></span><b>7</b><span lang="en-US"><b>6</b></span></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>88</b></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Абатство Монтсерат и &bdquo;Черната Мадона&ldquo;</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="90"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Следобедна</span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>98</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>49</b></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Емпуриабрава и Бесалу</b></span><span lang="en-US">&nbsp;с включен обяд и билет за разходка с корабче по каналите на Каталунска Венеция</span></span></span></td> <td bgcolor="#ffffff" width="90"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Целодневна</span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>1</b></span><b>3</b><span lang="en-US"><b>8</b></span></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>69</b></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Рицарски турнир и Фламенко вечер</b><b>&nbsp;</b>с<span lang="en-US">&nbsp;включена входна такса&nbsp;</span>и вечеря</span></span></td> <td bgcolor="#ffffff" width="90"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Вечерна</span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>10</b><span lang="en-US"><b>8</b></span></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>5</b><span lang="en-US"><b>4</b></span></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Светът на Дали</b></span><b>&nbsp;</b><span lang="en-US">с включени входни такси за Музея на Салвадор Дали и Замъка Пубол</span></span></span></td> <td bgcolor="#ffffff" width="90"> <p align="CENTER" lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Целодневна</span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>120</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>60</b></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Пакет 3 екскурзии</b></span></span></p> <ul> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Шедьоврите на Гауди</span></span></p> </li> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Абатството Монтсерат и &bdquo;Черната Мадона&ldquo;</span></span></p> </li> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Магическите фонтани</span></span></p> </li> </ul> </td> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="90">&nbsp;</td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>318</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>1</b></span><b>59</b></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" height="85" valign="TOP" width="396"> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Пакет 4 екскурзии</b></span></span></p> <ul> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Шедьоврите на Гауди</span></span></p> </li> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Абатството Монтсерат и &bdquo;Черната Мадона&ldquo;</span></span></p> </li> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Магическите фонтани</span></span></p> </li> <li><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US">Рицарски турнир и Фламенко вечер</span></span></span></li> </ul> </td> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="90">&nbsp;</td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>3</b></span><b>9</b><span lang="en-US"><b>0</b></span></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>1</b></span><b>9</b><span lang="en-US"><b>5</b></span></span></span></p> </td> </tr> <tr> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="396"> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>Пакет 5 екскурзии</b></span></span></p> <ul> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Шедьоврите на Гауди</span></span></p> </li> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Абатството Монтсерат и &bdquo;Черната Мадона&ldquo;</span></span></p> </li> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Магическите фонтани</span></span></p> </li> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Рицарски турнир и Фламенко вечер</span></span></p> </li> <li> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Емпуриа Брава и Бесалу</span></span></p> </li> </ul> </td> <td bgcolor="#ffffff" valign="TOP" width="90">&nbsp;</td> <td bgcolor="#ffffff" width="77"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>518</b></span></span></p> </td> <td bgcolor="#ffffff" width="87"> <p align="CENTER" style="margin: 0px 0px 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>259</b></span></span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #ff0000;"><b>Панорамна обиколка на&nbsp;Барселона</b></span></span></span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #0000ff;"><b>Включена в цената</b></span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US">След пристигане&nbsp;отпътуване към една от най-популярните дестинации. Най-красивият и различен град &ndash; Барселона. Град, който трудно може да бъде описан само с няколко думи. Екскурзия на град Барселона включва разглеждане фасадата на&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>&ldquo;Саграда Фамилия&rdquo;</b></span><span lang="en-US">&ndash; визитната картичка на града. Ще минем покрай две от най-известните къщи построени от&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>архитекта Гауди</b></span><span lang="en-US">&nbsp;&ndash;&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>&ldquo;Каса Батйо&rdquo;</b></span><span lang="en-US">и &ldquo;</span><span lang="en-US"><b>Ла Педрера&rdquo;;</b></span><span lang="en-US">&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>булеварда &bdquo;Грасия&ldquo;</b></span><span lang="en-US">;&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>площад &ldquo;Испания&rdquo;</b></span><span lang="en-US">; Арената за бикоборство&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>&bdquo;Арена Монументал&ldquo;</b></span><span lang="en-US">. Свободно време за разглеждане на площад&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>&ldquo;Каталуния&rdquo;</b></span><span lang="en-US">, откъдето започва&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>&ldquo;Рамбла&rdquo;</b></span><span lang="en-US">&ndash; най-оживената улица на града,&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>квартала &bdquo; Ейшампле&ldquo;</b></span><span lang="en-US">&nbsp;и&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>Готическия квартал</b></span><span lang="en-US">&nbsp;&ndash; старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради</span><span lang="en-US"><b>.</b></span></span></span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #ff0000;"><b>Тоса де Мар (полудневна&nbsp;екскурзия)</b></span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>48 лв</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><b>.</b></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>&nbsp;/&nbsp;24&nbsp;лв</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><b>.</b></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>&nbsp;</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US">(деца 2 &ndash; 11.99 г.)</span></span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US">Тръгване от хотела за посещение на едно от най-романтичните места на&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>Коста Брава</b></span><span lang="en-US">&ndash;&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>Тоса де Мар&nbsp;&ndash;</b></span><span lang="en-US">основано на&nbsp;мястото, където през античността се е намирала римска крепост. Екскурзията ще започне с разходка с лодка до пристанището на Тоса де Мар. Пътят до крайбрежния град разкрива една&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>прекрасна панорама</b></span><span lang="en-US">, възпявана от много&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>писатели и поети</b></span><span lang="en-US">. Градът създава усещането за неповторима атмосфера, със своите характерни&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>тесни и китни улички</b></span><span lang="en-US">,&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>малки магазини</b></span><span lang="en-US">&nbsp;и&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>множеството ресторанти</b></span><span lang="en-US">.</span></span></span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Свободно време за разходка по уютните улички и множеството&nbsp;барове на някогашното рибарско градче. След кратка разходка и свободно време в селцето, ще се отправим към хотела.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Цената включва:</b></span><span lang="en-US">&nbsp;</span><span lang="en-US">еднопосочен билет за корабче, еднопосочен трансфер и&nbsp;беседа&nbsp;на български език</span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Цената не включва:</b></span><span lang="en-US">&nbsp;разходи от личен характер.</span></span></span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #ff0000;"><b>Магическите Фонтани (полудневна / следобедно-вечерна екскурзия)</b></span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>68 лв</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><b>.</b></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>&nbsp;/&nbsp;34 лв</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><b>.</b></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>&nbsp;</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US">(деца 2 &ndash; 11.99 г.)</span></span></span></span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Отпътуване към едно от най-често посещаваните места в Барселона &ndash; Магическите фонтани.</span></span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Преди да се потопите в магията на пеещите фонтани, свободно време за посещение на Аренас мол- най- новият Мол на Барселона и / или Испанско село Побле Еспаньол &ndash; създаден за да покажат на гостите на Второто Световно изложение, архитектурното многообразие на Испания домакините построяват своеобразен макет на страната със сгради в различни стилове, съответни на тогавашните девет области. В тях се разполагат занаятчийски ателиета, заведения и сувенирни магазини.</span></span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Като чудесен завършек, ще видите една от най-популярните атракции &ndash; Магическите фонтани &ndash; истински вечерен спектакъл на вода и светлина.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Цената включва:</b></span><span lang="en-US">&nbsp;</span><span lang="en-US">трансфер и&nbsp;беседа&nbsp;на български език</span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Цената не включва:</b></span><span lang="en-US">&nbsp;разходи от личен характер.</span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #ff0000;"><span lang="en-US"><b>Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО) (целодневна екскурзия)</b></span></span><span style="color: #ff0000;"><b>-</b></span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>176 лв</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><b>.</b></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>&nbsp;/&nbsp;88 лв</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><b>.</b></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>&nbsp;</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US">(деца 2 &ndash; 11.99 г.)</span></span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US">Тази обиколка показва чудесата на визионера архитект Антонио Гауди. Всяка една от неговите творби са шедьоври в архитектурата и са включени в списъка на ЮНЕСКО. Посещение на &bdquo;</span><span lang="en-US"><b>Парк Гюел&ldquo;&nbsp;</b></span><span lang="en-US">със своята необикновенна архитектура, фигури и статуи, изградени от малки цветни порцеланови парченца, част от историческото наследство на ЮНЕСКО.</span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Ла Саграда Фамилия&nbsp;</b></span><span lang="en-US">- изключително необикновена както отвътре, така и отвън, църквата не наподобява нито една друга.</span></span></span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;">Свободно време.</span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Цената включва:&nbsp;</b></span><span lang="en-US">трансфер,&nbsp;беседа&nbsp;на български език, входна такса за Ла Саграда Фамилия и Паркът Гюел</span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US"><b>Цената не включва:</b></span><span lang="en-US">&nbsp;разходи от личен характер.</span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><b>ВАЖНО: Желателна е предварителна резервация. На място свободни места не се гарантират</b></span></span></p> <p lang="en-US" style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #ff0000;"><b>Абатство Монтсерат и &bdquo;Черната Мадона&ldquo; (следобедна&nbsp;екскурзия)</b></span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>98&nbsp;лв</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><b>.</b></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>&nbsp;/ 49&nbsp;лв</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><b>.</b></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US"><b>&nbsp;</b></span></span><span style="color: #0000ff;"><span lang="en-US">(деца 2 &ndash; 11.99 г.)</span></span></span></span></p> <p style="margin: 0px 0px 12px; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"><span lang="en-US">Отпътуване&nbsp;</span><span lang="es-ES">към&nbsp;</span><span lang="es-ES"><b>Мон</b></span><span lang="en-US"><b>т</b></span><span lang="es-ES"><b>серат</b></span><span lang="en-US">&nbsp;</span><span lang="es-ES">&ndash;</span><span lang="en-US">&nbsp;</span><span lang="es-ES">духовното място на Каталуния</span><span lang="en-US">,</span><span lang="es-ES">&nbsp;където е построен&nbsp;</span><span lang="es-ES"><b>бенедиктински манастир&nbsp;</b></span><span lang="es-ES">с хилядолетна история, разположен&nbsp;</span><span lang="en-US">върху своеобразен планински масив, който впечатлява още от пръв поглед с причудливите си форми. От векове наред Монсерат е поклонническо място. В манастира се намира статуята&nbsp;</span><span lang="en-US"><b>&bdquo;Ла Моренета&rdquo; &ndash; Черната Мадона&amp;</b></span></span></span></p> </div>


Почивка в Коста Брава - СЛЪНЧЕВА КАТАЛУНИЯ - 2019 - от София

Програма

ДЕН-1

Полет до Барселона. Кацане в Барселона. Трансфер до хотела. Настаняване.

Вечеря. Нощувка.

ДЕН-2 Закуска. Панорамна обиколка на Барселона, включена в цената.

Връщане в хотела. Информационна среща с Вашия представител в хотела.

Вечеря. Нощувка.

ДЕН-3 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание:

 • Сутрин – полудневна екскурзия до Тоса де Мар – посещение на един от най-романтичните градчета на Коста Брава. В цената е включен еднопосочен билет с корабче, еднопосочен трансфер, екскурзовод на български език.
 • След обяд – полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ – духовното място на Каталуния и една от най-големите ценности на мастира „Черната Мадона”.

Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-4 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание:

 • Екскурзия-трансфер за свободно разглеждане на Аквариума, музея на Пикасо, Камп Ноу и свободно време в Барселона.

Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-5 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:

 • Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди – световно наследство под протекцията на ЮНЕСКО.

Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-6 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:

 • Целодневна екскурзия до Емпуриабрава и Бесалу. Вижте тайните на Каталуня. Усетете романтиката на Испания.

Вечерта – свободно време или допълнителна екскурзия по желание:

 • Вечерна екскурзия – Рицарски турнир и Фламенко вечер – впечатляващ шоу–спектакъл с рицарски турнир и фламенко танци – пресъздаден от темпераментни танцьори и талантливи музиканти. В цената е включена обилна вечеря и настаняване на по-предни места в залата по време на турнира.

Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН-7 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:

 • Следобедно – вечерна екскурзия Светлинното шоу на Магичните фонтани на Барселона. Връщане в хотела. Студена вечеря. Нощувка

ДЕН-8 Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:

 • Целодневна екскурзия – Светът на Дали – признат за най-великият сюрреалист в света.

Освобождаване на хотела. Трансфер до Барселона за полет към България.

 

Полетно разписание: (часовете са на препотвърждение)

София – Барселона 18:00 – 19:55 ч.

Барселона – София 20:45 – 00:35 + 1 ч.

Трансфер летище- хотел – летище:

Продължителност: около 1 ч. и 30 минути в посока с 3*/4* автобус.

 

 

Допълнителни екскурзии

ЕКСКУРЗИИ СЕЗОН 2018

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста, с изключение на екскурзията – Светът на Дали, която се провежда при минимум 25 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място до изчерпване на наличните свободни места. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Екскурзия

Вид

Цена за възрастен

Цена дете

2 – 11,99 г.

   

в лева

в лева

Панорамна обиколка на Барселона

Полудневна

Включена в цената

Включена в цената

Тоса де Мар

Полудневна

48

24

Магическите фонтани

Следобедно-Вечерна

68

34

Екскурзия-трансфер до Барселона

Целодневна

68

34

Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО) с включени входни такси за Саграда Фамилия и Парка Гюел 

Целодневна

176

88

Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“

Следобедна

98

49

Емпуриабрава и Бесалу с включен обяд и билет за разходка с корабче по каналите на Каталунска Венеция

Целодневна

138

69

Рицарски турнир и Фламенко вечер с включена входна такса и вечеря

Вечерна

108

54

Светът на Дали с включени входни такси за Музея на Салвадор Дали и Замъка Пубол

Целодневна

120

60

Пакет 3 екскурзии

 • Шедьоврите на Гауди

 • Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“

 • Магическите фонтани

 

318

159

Пакет 4 екскурзии

 • Шедьоврите на Гауди

 • Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“

 • Магическите фонтани

 • Рицарски турнир и Фламенко вечер
 

390

195

Пакет 5 екскурзии

 • Шедьоврите на Гауди

 • Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“

 • Магическите фонтани

 • Рицарски турнир и Фламенко вечер

 • Емпуриа Брава и Бесалу

 

518

259

Панорамна обиколка на Барселона

Включена в цената

След пристигане отпътуване към една от най-популярните дестинации. Най-красивият и различен град – Барселона. Град, който трудно може да бъде описан само с няколко думи. Екскурзия на град Барселона включва разглеждане фасадата на “Саграда Фамилия”– визитната картичка на града. Ще минем покрай две от най-известните къщи построени от архитекта Гауди – “Каса Батйо”и “Ла Педрера”; булеварда „Грасия“площад “Испания”; Арената за бикоборство „Арена Монументал“. Свободно време за разглеждане на площад “Каталуния”, откъдето започва “Рамбла”– най-оживената улица на града, квартала „ Ейшампле“ и Готическия квартал – старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради.

Тоса де Мар (полудневна екскурзия)

48 лв. / 24 лв. (деца 2 – 11.99 г.)

Тръгване от хотела за посещение на едно от най-романтичните места на Коста Брава– Тоса де Мар –основано на мястото, където през античността се е намирала римска крепост. Екскурзията ще започне с разходка с лодка до пристанището на Тоса де Мар. Пътят до крайбрежния град разкрива една прекрасна панорама, възпявана от много писатели и поети. Градът създава усещането за неповторима атмосфера, със своите характерни тесни и китни уличкималки магазини и множеството ресторанти.

Свободно време за разходка по уютните улички и множеството барове на някогашното рибарско градче. След кратка разходка и свободно време в селцето, ще се отправим към хотела.

Цената включва: еднопосочен билет за корабче, еднопосочен трансфер и беседа на български език

Цената не включва: разходи от личен характер.

Магическите Фонтани (полудневна / следобедно-вечерна екскурзия)

68 лв. / 34 лв. (деца 2 – 11.99 г.)

Отпътуване към едно от най-често посещаваните места в Барселона – Магическите фонтани.

Преди да се потопите в магията на пеещите фонтани, свободно време за посещение на Аренас мол- най- новият Мол на Барселона и / или Испанско село Побле Еспаньол – създаден за да покажат на гостите на Второто Световно изложение, архитектурното многообразие на Испания домакините построяват своеобразен макет на страната със сгради в различни стилове, съответни на тогавашните девет области. В тях се разполагат занаятчийски ателиета, заведения и сувенирни магазини.

Като чудесен завършек, ще видите една от най-популярните атракции – Магическите фонтани – истински вечерен спектакъл на вода и светлина.

Цената включва: трансфер и беседа на български език

Цената не включва: разходи от личен характер.

Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО) (целодневна екскурзия)-

176 лв. / 88 лв. (деца 2 – 11.99 г.)

Тази обиколка показва чудесата на визионера архитект Антонио Гауди. Всяка една от неговите творби са шедьоври в архитектурата и са включени в списъка на ЮНЕСКО. Посещение на „Парк Гюел“ със своята необикновенна архитектура, фигури и статуи, изградени от малки цветни порцеланови парченца, част от историческото наследство на ЮНЕСКО.

Ла Саграда Фамилия - изключително необикновена както отвътре, така и отвън, църквата не наподобява нито една друга.

Свободно време.

Цената включва: трансфер, беседа на български език, входна такса за Ла Саграда Фамилия и Паркът Гюел

Цената не включва: разходи от личен характер.

ВАЖНО: Желателна е предварителна резервация. На място свободни места не се гарантират

Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“ (следобедна екскурзия)

98 лв. / 49 лв. (деца 2 – 11.99 г.)

Отпътуване към Монтсерат  духовното място на Каталуния, където е построен бенедиктински манастир с хилядолетна история, разположен върху своеобразен планински масив, който впечатлява още от пръв поглед с причудливите си форми. От векове наред Монсерат е поклонническо място. В манастира се намира статуята „Ла Моренета” – Черната Мадона, скрита тук според преданията от Св. Петър.

Цената включва: транспорт и беседа на български език

<span style="font-family:comic sans ms,cursive


Социални Мрежи
Vectra Travel Logo
IATA Logo
Начало | Топ оферти | Празнични оферти
Съгласно закона за електронната търговия, този сайт е с рекламна цел и съгласно чл. 80 от ЗТ.може да получите повече информация в нашите офиси и офиси на партнъорите ни.