Сортиране по:

от 1,490 лвЧАРЪТ НА ФЛАНДРИЯ - САМОЛЕТ ОТ ВАРНА

Малка, изненадваща и богата на история, Белгия заема своето специално място в сърцето на Европа. Със своето богато историческо минало и смесицата от 3 култури - фламандска, френска и немска, страната е една от най-интересните дестинации на стария континент.

Фландрия е един от трите очарователни региона, които съставляват Белгия. Безброй архитектурни шедьоври, средновековни площади, величествени катедрали, камбанарии, богати музеи, уютни кафенета и модерни сгради, превръщат атмосферата на фламандския регион в истинска приказка.

Тук творят и се развиват едни от най-влиятелните майстори в изобразителното изкуство на Европа - Ван Ейк, Мемлинг, Брьогел, Рубенс и Магрит.

За да усетим чара на Фландрия, Ви каним на едно очарователно пътуване, в което ще преминем през възхитителния Гент, романтичния Брюж, елегантния Антверпен, без да пропускаме и пулсиращото сърце на Европа – Брюксел.


от 8,066 лвЕтиопия - люлка на човечеството

Етиопия спокойно може да се нарече Люлката на човечеството. На нейна територия са открити най-ранните следи на човешко присъствие и най-вероятно оттук е започнало разпространението на хомо сапиенс. По време на пътуването ще опознаете културата, бита, историята и природата на Етиопия, посещавайки столицата Адис Абеба и още дестинации в държавата: Бахир Дар – изворът на най-дългата река в Африка – Синият Нил; Гондар (ЮНЕСКО) – Камелот на „Черния континент“ със своите замъци от XVII век; Планината Симиен - „Покривът на Африка“; Лалибела (ЮНЕСКО) – дом на скални църкви и вторият свещен град за християните след Йерусалим; национален парк Ауаш – изключително биоразнообразие; племето Афар; укрепеният град Харар, смятан за един от четирите свещени града за мюсюлманите... Програмата представя най-пълното лице на тази древна държава – богата палитра от природа, култура, история и автентична самобитност.

от 1,878 лвИзраел и Йордания. Посещение на светите места и Петра в Йордания.

6 дни / 5 нощувки / 5 закуски / 5 вечери
 
Датa на тръгване:
24.03.2023 – 29.03.2023
03.03.2023 – 08.03.2023
21.04.2023 – 26.04.2023
 
С полети на Ел Ал.
 


Препоръчаноот 1,935 лвО-в МАДЕЙРА - ОСТРОВЪТ НА ЦВЕТЯТА - 100 евро отстъпка

САМОЛЕТНА ПРОГРАМА С ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ / ПАКЕТ 5 НОЩУВКИ / ДАТИ: 12.04.2023 - 17.04.2023 / РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.12.2022


от 1,649 лвПЪТЕКИТЕ НА АНДАЛУСИЯ И МАГРЕБА

Невероятна възможност да разгледате перлите на Андалусия-Гранада,Севиля и Гибралтар и да се насладите на очарованието на Мароко с приказните градове като Маракеш, Танжер, Фес, Шефшауен, Казабланка


Социални Мрежи
Vectra Travel Logo
IATA Logo Inovations Logo
Начало | Топ оферти | Празнични оферти
Съгласно закона за електронната търговия, този сайт е с рекламна цел и съгласно чл. 80 от ЗТ.може да получите повече информация в нашите офиси и офиси на партнъорите ни.