Сортиране по:


Препоръчаноот 1,580 лвБаварска приказка-директен полет от Варна

Ротенбург об дер Таубер – перлата на Бавария и градчетата по Северния романтичен път

Каним Ви на очарователно и романтично пътуване през историята и културата на стара Европа – малки, средновековни градчета, приказни замъци и дворци, красива природа, гостоприемство и кулинарни изкушения. Екскурзията преминава през част от Северния романтичен път - най-известният по света немски туристически маршрут, който тази година навършва 73 години. 
 

от 1,580 лвМагията на Елзас

Градчета и селца, които сякаш са излезли от книга с приказки, средновековни замъци и крепости, накацали в планините, зелени долини, докъдето стига окото, живописни лозя, от които се произвеждат най-добрите вина в света. Не, това не е мечта, а невероятният пейзаж на Елзас, един от най-малките региони на Франция, способен да предизвика неповторими преживявания и незабравими спомени.


от 2,899 лвПекин и Шанхай-история и динамика

Програмата на екскурзията включва посещения на най-интересните туристически атракции заедно с водач, който говори български език.Социални Мрежи
Vectra Travel Logo
IATA Logo Inovations Logo
Начало | Топ оферти | Празнични оферти
Съгласно закона за електронната търговия, този сайт е с рекламна цел и съгласно чл. 80 от ЗТ.може да получите повече информация в нашите офиси и офиси на партнъорите ни.